Eiso Bergsma bezoeken?

Wij hebben een showroom met een  breed assortiment aan zakelijke oplossingen. Laat weten wanneer!

Wij zijn bereikbaar op:

020-4112876

natuurlijk ook per mail op:

info@eisobergsma.nl

 
Hollandse Kade 26

1391 JD Abcoude

Hollandse Kade 26

1391 JD Abcoude

KVK 33194412

 

+31(0)20 – 4112876

info@eisobergsma.nl

FAQ

Hoe lang bestaat Eiso Bergsma

Het bedrijf Eiso Bergsma is door de heer Eiso Bergsma in 1979 in Amsterdam opgericht. Hij is als groot creatief de grondlegger voor de basis van Eiso Bergsma zoals die heden ten dage er is. De heer Eiso Bergsma is niet meer aan het bedrijf verbonden maar blijft naamgever.

Wat zijn jullie aanleverspecificaties?
Hoe moet ik Acrylaat (PMMA, Plexiglas, Perspex) onderhouden?
Meer informatie over de eigenschappen van kunststoffen

PDF Eigenschappen vele Kunststoffen

Op deze sheet kunt u meer informatie vinden over eigenschappen van kunststoffen. Meer weten ? Neem contact op met onze specialisten.

Orde van de Kunststoffen PDF

Orde van de Kunststoffen PDF

Op deze sheet kunt u meer informatie vinden over eigenschappen van kunststoffen. Meer weten ? Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Kunnen jullie mijn bestelling ook bezorgen?
Ja, wij leveren producten aan bedrijven die over de hele wereld verspreid zijn. Dit kunnen wij regelen door middel van weg-, lucht- of zeevracht afhankelijk van de wensen van de klant. Meestal zijn hierbij verschillende officiële documenten benodigd voor een soepele, korte en goedkope levering, wij kunnen ook die verzorgen.
Gelden er minimale aantallen voor bestellingen?
Er gelden geen minimale aantallen voor bestellingen, wij kunnen enkel stuks, kleine en grote series verzorgen. Het gewenste product is van invloed op de mogelijkheden en de kosten. Denk hierbij vooral aan eenmalige kosten (tekeningen, mallen, opstarten machines) die bij enkelstuks of kleine series verdeeld moeten worden over een klein aantal.
Wat is de gemiddelde levertijd?
Dit is geheel afhankelijk van de gewenste producten en aantallen. Wij kunnen producten binnen enkele dagen leveren of een paar weken nodig hebben om grote constructies of grote series te produceren. Tevens is het mogelijk om in een samenwerking afspraken te maken over buffervoorraden die op afroep voor snelle levering gereed staan.
Waar zit jullie kantoor en productie?
Ons kantoor en specialistische werkplaats zitten in Abcoude en onze grote fabriek staat in het Oosten van Polen. Wij hebben meerdere malen per week transport tussen onze vestigingen in Nederland en Polen.
Zijn jullie een productiebedrijf?
Wij zijn een volwaardig productiebedrijf waarin wij onder andere kunnen zagen, frezen, laseren, waterstralen, lijmen, polijsten, thermovormen, buigen en printen en gebruik maken van Kunststoffen als Acrylaat (PMMA, Plexiglas, Perspex, Optium TruVue), Pet-G, Polycarbonaat (Lexan), PVC geschuimd (Forex) maar ook hout en metaal. Wij hebben een kleine specialistische werkplaats in Abcoude en een grote fabriek in Polen.
 

Eiso Bergsma | Hollandse Kade 26 | 1391 JD | Abcoude