Pitmedical heeft een webshop met medische instrumenten/disposables, educatieve medische materialen en promotionele verpakkingen. Via hun webshop leveren zij aan particulieren, zorginstellingen en bedrijven door het hele land. Pitmedical nam contact op met Eiso Bergsma voor het produceren van een display voor een biofarmaceutisch bedrijf.

 

Displays van helder plexiglas

Eiso Bergsma heeft de houder gemaakt van helder plexiglas (pmma) en voorzien van drie uitsparingen, het plexiglas is gebogen zodat deze eenvoudig als houder neergezet kan worden. Om de communicatie en herkenning van het product te garanderen is de display voorzien van het logo van de klant.

Displays hebben een hoge attentiewaarde en laten producten beter tot uiting komen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor bestellingen in grote oplage.

 

Displays voor verschillende doeleinden

 

Displays zijn er in allerlei vormen en maten. Zo maakten wij voor Selecta condiment holders om producten als suikersticks en roerstaafjes aan te bieden. 

 

Toonbank display Tony Goetz Antwerpen

Denk ook eens aan:

Ook maakten wij voor modeontwerper Claes Iversen een display voor de bescherming van een jurk. Displays zijn ook geschikt voor het presenteren van producten. Daarom kregen wij van het Tony Goetz filiaal in Antwerpen de opdracht om een toonbank displays te maken waarin kleine goudbaren gepresenteerd kunnen worden.

 

Display voor jurk van Claes Iversen

Eiso Bergsma | Hollandse Kade 26 | 1391 JD | Abcoude