Veelzijdigheid op Zijn Best
Het kiezen van de juiste sokkel of vitrine kan een groot verschil maken in hoe een kunstwerk, product of voorwerp wordt gepresenteerd. Bij Eiso Bergsma weten we hoe belangrijk het is dat elk detail klopt. Daarom leggen we in dit artikel de focus op onze plexiglas sokkels en vitrines, waarbij de flexibiliteit en veelzijdigheid van het materiaal centraal staat.

Plexiglas: Het Voorkeursmateriaal
Waarom kiezen zoveel van onze klanten voor plexiglas? Dit veelzijdige materiaal, ook wel acrylaat genoemd, is gemakkelijk te bewerken en biedt daarmee onbegrensde mogelijkheden. Of het nu gaat om buigen, frezen, laseren of zagen, plexiglas staat zijn mannetje in elke situatie.

Combinaties en Aanpassingen op Maat
Hoewel plexiglas een favoriet is, begrijpen we dat sommige projecten om een extra vleugje luxe vragen. Daarom bieden we ook combinaties van plexiglas met hout aan, evenals volledig houten sokkels. Deze houten sokkels kunnen in elke gewenste RAL-kleur worden gespoten, in zowel zijdeglans als hoogglans.

Bedrukken en Personaliseren
Een van de unieke eigenschappen van plexiglas is de bedrukbaarheid. Of het nu gaat om zeefdruk of digitale druk, we kunnen de sokkel of vitrine personaliseren naar uw wensen. Ook is laseren van de kunststof sokkel, vitrine of beschermkap mogelijk voor een verfijnde afwerking.

Bent u geïnteresseerd in het ontdekken van alle mogelijkheden die onze plexiglas sokkels en vitrines bieden? Neem contact op met onze experts voor advies op maat. En voor meer details over de bewerkingen die we aanbieden, bezoek onze pagina “Bewerkingen”