Op maat gemaakte Tony Perotti display van staal en hout, ontworpen door Eiso Bergsma

In nauwe samenwerking met het gerenommeerde merk Tony Perotti heeft Eiso Bergsma een opvallende display ontworpen en vervaardigd die de essentie van luxe en vakmanschap belichaamt.

Bij Tony Perotti draait alles om het delen van vakmanschap en reiservaringen met hun klanten. Eiso Bergsma heeft deze filosofie omgezet in een tastbare realiteit door een display te creëren die zowel esthetisch indrukwekkend als functioneel is.

De displaylijn, vervaardigd door Eiso Bergsma, biedt een elegante combinatie van staal en hout die naadloos past bij de herkenbare huisstijl van Tony Perotti. De ontworpen displays stellen de producten direct tentoon en maken het mogelijk om deze ook direct aan te schaffen.

Met aandacht voor detail heeft Eiso Bergsma ervoor gezorgd dat de display een verlengstuk is van Tony Perotti’s merkwaarden. De prachtige presentatie van de producten trekt de aandacht van klanten, terwijl de functionaliteit van de display zorgt voor een soepele verkoopervaring.

De samenwerking tussen Eiso Bergsma en Tony Perotti weerspiegelt de synergie tussen vakmanschap en stijl. Deze display is niet alleen een visueel pronkstuk in de winkels, maar ook een bewijs van de toewijding aan kwaliteit en esthetiek van beide merken.

Eiso Bergsma: Waar Creativiteit en Vakmanschap Samenkomen