In een wereld waarin elk detail telt, biedt Eiso Bergsma u de perfecte manier om uw waardevolle voorwerpen stijlvol en veilig te tonen: onze veelzijdige plexiglas kappen.

Diversiteit Voor Elke Toepassing

Of u nu op zoek bent naar stofkappen, presentatiekappen of verkoopkappen, bij Eiso Bergsma hebben we een breed scala aan opties. Onze foto’s laten kappen zien in verschillende soorten en formaten, allemaal vervaardigd uit hoogwaardig acrylaat. Dit garandeert niet alleen esthetiek maar ook duurzaamheid.

Kwaliteit in Elk Detail

Elke kap wordt in verstek verlijmd met een volledig transparante verlijming, wat zorgt voor een naadloze en heldere uitstraling. Bovendien zijn onze kappen, afhankelijk van uw wensen, voorzien van een sokkel, bodemplaat of achterplaat. En voor diegenen die hun presentaties naar een hoger niveau willen tillen, bieden we ook kappen met ophangmogelijkheden.

Complete Presentatieoplossingen

Combineer onze kappen met onze kunststof sokkels voor een complete presentatieoplossing. Hiermee tilt u letterlijk en figuurlijk uw product of voorwerp naar een hoger niveau, terwijl het optimaal beschermd blijft en toch van dichtbij bekeken kan worden.

Als u geïnteresseerd bent in een op maat gemaakte beschermkap of meer wilt weten over de mogelijkheden, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Bij Eiso Bergsma staan uw wensen centraal.