Bent u op zoek naar een elegante en professionele manier om uw producten te presenteren? Dan zijn op maat gemaakte plexiglas bollen en vormen van Eiso Bergsma de ideale keuze. Deze glasheldere bollen dienen als een sieraad voor uw ruimte, terwijl ze uw producten perfect tentoonstellen en tegelijkertijd beschermen.

Waarom plexiglas? Plexiglas, ook bekend als acrylaat of kunststof, is niet alleen lichtdoorlatend en helderder dan glas, maar biedt ook UV-bescherming. Bovendien is plexiglas licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

Bij Eiso Bergsma beginnen we met uw wensen als uitgangspunt. Onze op maat gemaakte plexiglas bollen en vormen zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en vormen. We kunnen ze voorzien van ophangsystemen, extra plankjes en zelfs gekleurde acrylaat- of spuitwerkeffecten. Of u nu een hele bol, een halve bol of een andere vorm nodig heeft, we hebben de expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we experts in het maken en leveren van plexiglas bollen, vormen en andere op maat gemaakte kunststofproducten. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat uw wensen centraal staan in het hele proces, van het eerste gesprek tot de uitlevering op locatie.

Belangrijk om te weten is dat onze plexiglas bollen en vormen gemaakt worden van hoogwaardig acrylaat. Dit materiaal is eenvoudig te bewerken, waardoor we vrijwel elke gewenste vorm kunnen realiseren. Bovendien kunnen we ook gerecycled PMMA gebruiken en hebben we een recycleprogramma om afval te verminderen en hergebruik te stimuleren.

Of u nu op zoek bent naar lampenkappen, productdisplays, presentatie-oplossingen voor winkels, decoratieve elementen of andere toepassingen, onze op maat gemaakte plexiglas bollen en vormen bieden het perfecte podium voor uw producten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw producten op een unieke en stijlvolle manier kunnen presenteren!