Voor MSVA Architects, een architectenbureau, maakten wij kappen van PMMA voor het tentoonstellen van hun eigen maquettes op de Provada.

De Provada is het belangrijkste evenement binnen de vastgoedsector. Op deze beurs was MSVA Architects bijna het enige architectenbureau met een eigen stand. Dit, in combinatie met het unieke spot-on design van de stand, zorgde voor een plek in de top 5 mooiste stands uitgeroepen door Vastgoedjournaal:

Kunstkappen

Mede door de door ons aangeleverde kappen van transparant PMMA konden de projecten van alle kanten goed bekeken worden. Kappen maken wij met name voor musea, kunstenaars, galeries en dus ook architecten. Sectoren waarin perfectie en helderheid van grote betekenis zijn.

Maar ook als het gaat om het voorkomen van UV straling en andere invloeden op de (kunst)werken kunnen wij een adviserende rol spelen. Als geen ander in Nederland leveren wij (kunst)kappen gebaseerd op glashelder verstekt verlijmen voor het beste resultaat.

 

 

“Dan de stand van MVSA Architects. Geen hele grote stand, maar wel kwalitiatief en verzorgd. In de ruimte staan verschillende maquettes van succesvolle of interessante projecten. Precies wat een architect moet laten zien! Er is hier geen gebruik gemaakt van fancy 3D of VR ervaring, maar hier vind je juist tastbare projecten die van alle kanten bekeken kunnen worden.” Bron.  

 

Eiso Bergsma | Hollandse Kade 26 | 1391 JD | Abcoude