De lijst is gemaakt van verstek verlijmde kappen, wat betekent dat de hoeken naadloos in elkaar passen voor een strakke afwerking. De lijst wordt geleverd met een achterplaat en ophangsysteem, waardoor het ophangen van het kunstwerk snel en gemakkelijk is.

Bij Eiso Bergsma hebben we jarenlange ervaring in het maken van op maat gemaakte lijsten voor kunstwerken. We weten hoe belangrijk het is om de juiste lijst te kiezen voor een kunstwerk, omdat dit niet alleen de presentatie van het kunstwerk verbetert, maar ook zorgt voor bescherming op de lange termijn.

Onze lijsten worden op maat gemaakt en vervaardigd met hoogwaardige materialen en met behulp van de nieuwste technologieën. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de lijst perfect past bij het kunstwerk en de persoonlijke stijl van de klant.

We begrijpen dat elk kunstwerk uniek is en we willen ervoor zorgen dat de lijst het kunstwerk aanvult zonder af te leiden van de schoonheid en boodschap ervan.

Als u geïnteresseerd bent in het op maat laten maken van een lijst voor uw kunstwerk, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte lijst voor uw kunstwerk.

Lijst op maat