Eiso Bergsma is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van op maat gemaakte plexiglas kappen. Deze kappen bieden niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een goede bescherming voor uw kostbare bezittingen. Plexiglas, ook wel acrylaat of kunststof genoemd, is zeer lichtdoorlatend en helderder dan glas. Hierdoor komen uw voorwerpen perfect tot hun recht onder een plexiglas kap.

Het ontwerpen van een beschermkap begint bij Eiso Bergsma altijd met de wensen van de klant. Het bedrijf streeft ernaar om de klant te voorzien van het perfecte product, van ontwerp tot levering op locatie. De plexiglas kappen zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en soorten. Of het nu gaat om het tonen van producten in een kantoorruimte, beursstand, museum, etalage of thuis, een op maat gemaakte plexiglas beschermkap is vaak de beste keuze als u uw producten op een stijlvolle manier wilt presenteren en tegelijkertijd wilt beschermen.

De plexiglas kappen van Eiso Bergsma zijn volledig transparant of licht gekleurd, met strakke zichthoeken en UV-bescherming. Ze zijn in alle formaten en vormen op maat te maken, waardoor er voor elke situatie een geschikte kap te vinden is. Daarnaast zijn krasvaste plexiglas kappen mogelijk, wat extra bescherming biedt tegen krassen en beschadigingen. Door het gebruik van duurzame kunststoffen en verlijming is de levensduur van de kappen zeer hoog en kunt u er lang van genieten.

In het kort bieden de op maat gemaakte plexiglas kappen van Eiso Bergsma de perfecte combinatie van stijlvolle presentatie en goede bescherming. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de inzet van vakmanschap bij het ontwerpen en produceren van de kappen, kunt u er zeker van zijn dat uw producten veilig en in stijl worden gepresenteerd