◊ Meesters in Plexiglas

◊ Eigen productie 

◊ Maatwerk

Over Eiso Bergsma

Uw wens, ons startpunt

De meer dan 40 jaar ervaring in het maken en leveren van op maat gemaakte kunststof producten voor vele verschillende klanten in vele soorten markten, maakt ons experts in het vak. Waar de heer Eiso Bergsma ooit begon met een kleine vestiging in hartje Amsterdam, is ons familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in binnen- en buitenland. 

Veel dingen zijn echter hetzelfde gebleven: onze klanten weten wat ze aan ons hebben en komen dan ook graag bij ons terug. De wens van onze klanten is altijd ons startpunt en we blijven betrokken van het eerste gesprek tot en met de uitlevering op locatie. 

Wij doen wat we beloven en leveren volgens afspraak. Onze goede bereikbaarheid – telefonisch, per mail of op locatie – is iets waarvan we weten dat onze klanten er grote waarde aan hechten. 

Contact verloopt bij ons persoonlijk; we zorgen dat u altijd een van onze technische accountmanagers als vast aanspreekpunt heeft. Zo komen we, samen met onze klanten, tot gewenste kunststof eindproducten van hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Onze vakspecialisten delen hun kennis graag met u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Waarom Eiso Bergsma?

 

Vakspecialisten

Met meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring, staan wij garant voor het leveren van professionele, hoogwaardige kunststof producten.

g

Volledig Maatwerk

Wij verdiepen ons grondig in de gewenste functionaliteiten, specificaties en uitstraling van uw product. Zo kunnen wij de beste, op maat gemaakte kunststof oplossingen bieden. Alles naar wens en volledig op maat.

Hoge kwaliteit

We maken gebruik van producten, materialen en bewerkingen van de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het door u gestelde budget. Wij streven altijd naar 100% tevreden opdrachtgevers.

Bewerkingsmogelijkheden

Wij hebben alle technieken in huis om uw producten volledig naar uw wensen te vormen, frezen, zagen, laseren, geheel glashelder te verlijmen en te kleuren, om maar enkele bewerkingen te noemen. Meer weten over onze bewerkingsmogelijkheden? Kijk dan hier.

Z

Prototyping

Voordat u akkoord geeft op de productie van een kunststof product, kunnen wij voor u samples/prototypes maken. Zo weet u zeker dat wat u geleverd krijgt, ook precies datgene is wat u wenst.

Marktkennis

Al vele jaren leveren wij kunststof producten aan vele verschillende markten. Van de medische sector tot de bouw en van de automotive tot musea. We hebben de kennis in huis om tot de beste oplossingen te komen.

 

Het proces – hoe wij te werk gaan

\

Intake /Analyse

Aan de hand van uw wensen en onze expertise maken wij samen met u een analyse.

Concept Fase

Gebaseerd op onze materiaal- en productkennis en in-house mogelijkheden maken wij een concept en offerte.

Engineering & Design

Na uw akkoord op het concept maken wij het concept productieklaar.

Prototype

Indien gewenst, produceren wij een prototype/sample ter goedkeuring.

Productie fase

Als alles duidelijk en afgestemd is gaan we voor u aan het werk en start de productie

After Sales

Uw accountmanager staat altijd open voor vragen, nieuwe aanvragen en – indien nodig – het oplossen van problemen.

TESTIMONIALS

 

Wat klanten over ons zeggen

Wederom mooi

Ze zijn gisteren gebracht inderdaad en staan nu in volle glorie te wachten op het eerste publiek vanavond!

Gelukkig op tijd! En wederom mooi! Bedankt.

De La Mar theater Amsterdam

Goed ontvangen

De awards zijn zo goed ontvangen dat we graag voor een ander thema hetzelfde willen doen!

 

NEW YORK PIZZA

Museale kwaliteit

Eiso Bergsma heeft in opdracht van het Amsterdam Light Festival de mat zwarte sokkel van het Limited Edition kunstwerk ‘One Lamp’ van Jeroen Henneman, vervaardigd.

Een opdracht waar een hoogwaardige museale kwaliteit van werd verwacht en geëist. Eiso Bergsma heeft deze kwaliteit eisen meer dan waar gemaakt. De technische kennis en het inzicht in de kwaliteit standaarden die gelden voor een kunstwerk als deze, in combinatie met het vriendelijke persoonlijke contact met Remco Janowitz, maakt Eiso Bergsma een all-round bedrijf voor de bewerking en vervaardiging van hoogwaardige kunststof objecten.

Amsterdam Light Festival

Dubbel voordeel

“De op maat gemaakte transparante acrylaat linialen met print in huisstijl zijn bedoeld als promotie. Door het functionele ontwerp zijn ze uitgegroeid tot een populair technisch onderdeel bij het analyseren van Röntgen-foto’s, dubbel voordeel"

CoYoMe BV- Comedical BV - Painmanagement Products

Op zoek naar op maat gemaakte plexiglas producten? 

Wellicht zijn deze producten wat u zoekt: 

 

Producten van plexiglas op maat bestellen?

Weet u al wat voor kunststof product u op maat gemaakt wilt hebben? Of weet u niet precies wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier en we komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

 

Voeg bijlagen toe ter verduidelijking van uw vraag of opmerking (optioneel)Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png, heic, pdf. Max. file size: 256 MB

Remco Janowitz

CEO - Accountmanager