Kaplijsten voor Gallery van Fanny Freytag: Azul Ehrenberg’s Werk Omlijst in Transparantie

Bij Eiso Bergsma hebben we het genoegen gehad om met Gallery van Fanny Freytag samen te werken voor de presentatie van de werken van Azul Ehrenberg. Elk kunstwerk werd met precisie omlijst in onze heldere kaplijsten van acrylaat, met transparante achterplaten die een delicate balans creëren tussen bescherming en zichtbaarheid.

De serie kaplijsten, die helder acrylaat gebruikt, maakt het mogelijk voor Ehrenberg’s dynamische composities om volledig tot hun recht te komen, vrij van visuele interrupties. De lijsten zijn niet alleen een middel voor display, maar vormen ook een integraal onderdeel van de kunstbeleving, verrijkt met een zwevend effect dankzij het slim ontworpen ophangsysteem.

Deze reeds voorbije expositie is een prachtig voorbeeld van de synergie die kan ontstaan tussen kunst en de kunst van het framen. Bij Eiso Bergsma geloven we sterk in de kracht van presentatie en streven we ernaar dit principe consequent toe te passen in onze maatwerkoplossingen. Onze samenwerking met Gallery van Fanny Freytag en Azul Ehrenberg toont aan hoe plexiglas lijsten de waardering van kunst kunnen verdiepen en verbeteren, een visie die we graag delen met kunstenaars en galerijen over de hele wereld.

Hoewel de expositie niet meer te bezichtigen is, blijft de impact van de samensmelting van kunst en vakmanschap voortleven en inspireert het ons bij Eiso Bergsma om te blijven innoveren in de kunst van het framen.