◊ Meesters in Plexiglas

◊ Eigen productie 

◊ Maatwerk

Onze producten

Optical Boxes from Marcio Pontes

Topkwaliteit kunststof producten, voor u op maat gemaakt

Bij Eiso Bergsma hebben we ruim 40 jaar ervaring met het ontwerpen en maken van op maat gemaakte kunststof producten. Dit doen we voor vele verschillende klanten werkzaam in vele verschillende sectoren. We hebben in de loop der jaren dan ook een breed assortiment aan kunststof/plexiglas producten opgebouwd. Al onze producten worden door onze vakmensen voor u volledig op maat gemaakt in onze eigen productiefaciliteiten.

Displays, logoblokken, kappen, Vitrines, sokkels, bollen, lijsten, Awards en kunstwerken

Product Display

Op zoek naar een nette, professionele manier om uw product onder de aandacht te brengen en zo de verkoop ervan te verhogen? Onze op maat gemaakte plexiglas product displays zijn de oplossing.

Logoblokken

Ideaal wanneer u op zoek bent naar een nette manier om meer aandacht te genereren voor uw product, bijvoorbeeld in een winkel. In vele vormen en maten verkrijgbaar doordat we ze voor u op maat maken.

kap op sokkel

Kappen

Maak uw product, kunstwerk of voorwerp mooi zichtbaar met een vrijwel onzichtbare kunststof kap. Deze beschermt uw product tegen UV-straling, aanraken en vuil. Ideaal in musea, kantoren of bij tentoonstellingen.

Kappen in museum

Stofkappen

Een kunstwerk of ander waardevol bezit doeltreffend presenteren en tevens vrijhouden van stof, verontreinigingen, beschadigingen? Dan zijn onze plexiglas stofkappen een uitkomst.

Vitrines

Als u een waardevol voorwerp wilt presenteren is een op maat gemaakte vitrine van plexiglas de elegante oplossing. Afgestemd op elke omgeving, situatie en natuurlijk uw wensen. Natuurlijk op maat.

Museum Beelden aan Zee kap en sokkel

Sokkels

U wilt een product presenteren op een beurs of in een museum of winkel? Een op maat gemaakte sokkel van plexiglas is de eenvoudige oplossing met een luxueuze uitstraling.

Technische onderdelen

Wij maken kunststof technische onderdelen van hoge kwaliteit voor gebruik in uiteenlopende sectoren volledig op maat. Van opvulblokjes tot kastpanelen en van tandwielen tot scharnieren. De plexiglas technische onderdelen zijn functioneel en mooi tegelijk.

(Halve) bollen en vormen

Onze plexiglas en kunststof (halve) bollen en vormen, die kunnen dienen als lamp, display of siervoorwerp, geven de uitstraling van elk kantoorpand en elke beursstand of winkel een enorme boost.

Bakken op maat

Ideaal wanneer u een product functioneel wilt presenteren. Stijlvol, stevig en precies gemaakt naar de behoeften van datgene wat u wilt tonen in bijvoorbeeld een winkel, een museum of op een beurs.

kunstwerk Castillo

Kunstwerken

Kunstenaars, architecten en ontwerpers vragen ons mee te denken om hun creaties waarheid te laten worden. Door de hoge mate van innovatie en specialisatie zijn wij in staat om de dromen van kunstenaars en ontwerpers waar te maken.

Optical Boxes from Marcio Pontes

Lijsten op maat

Een op maat gemaakte plexiglas lijst. Maak uw product, kunstwerk of voorwerp mooi zichtbaar met een vrijwel onzichtbare kunststof lijst. Deze beschermt uw product tegen UV-straling, aanraken en vuil. Ideaal in musea, tentoonstellingen of bij u thuis.

Elegante Plexiglas Vormen

Standbouw & Inrichting

Vele materialen, vormen, kleuren, lichteffecten en manieren van uitvoering zijn gecombineerd mogelijk. Wij zijn in staat uw ontwerp te realiseren. Voor beurs, winkel, evenement, kantoor, tentoonstelling, pop up etc. Neem contact voor de mogelijkheden.

Kubussen op maat

Ideaal wanneer u een product functioneel wilt presenteren. Onze kubussen worden geproduceerd uit glashelder acrylaat en worden gebruikt om producten in of op de plexiglas kubus te presenteren. 

Awards

Een op maat gemaakte plexiglas award van Eiso Bergsma maakt nog net dat beetje trotser op een goede samenwerking of blijk van kennis of kunde. En natuurlijk zijn deze te graveren of van print te voorzien.

Maatwerk in plexiglas

We hebben alle bewerkingsmogelijkheden in huis om plexiglas, perspex, acrylaat, PetG, polycarbonaat, lexaan, PVC en vele andere kunststoffen precies naar uw wens te vermaken.

 

Het proces – hoe wij te werk gaan

\

Intake /Analyse

Concept Fase

Engineering & Design

Prototype

Productie fase

After Sales

Producten van plexiglas op maat bestellen?

Weet u al wat voor kunststof product u op maat gemaakt wilt hebben? Of vindt u hierboven niet meteen wat u zoekt? Neem dan gerust even contact met ons op en we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Remco Janowitz

CEO - Accountmanager