Kunstwerken gepresenteerd in glasheldere lijsten van Eiso Bergsma

Eiso Bergsma, de specialist in plexiglas op maat, werkt samen met een lokale galerie om kunstwerken op een mooie manier te presenteren. Door gebruik te maken van zijn expertise in plexiglas, heeft Eiso Bergsma aangepaste acrylaat lijsten gemaakt voor de kunstwerken, waardoor ze op een prachtige manier worden gepresenteerd.

De heldere, in verstek verlijmde kappen zorgen voor een perfecte en glasheldere weergave van de kunstwerken, compleet met achterplaat en ophangsysteem. De acrylaat lijsten zijn niet alleen gemakkelijk aan te brengen op verschillende ondergronden en wanden, maar kunnen ook opgehangen worden met behulp van de op maat gemaakte ophangsystemen die de experts van Eiso Bergsma kunnen monteren.

De combinatie van kunst en vakmanschap zorgt voor een optimaal resultaat waarbij de kunstwerken in hun volle glorie te bewonderen zijn. Eiso Bergsma is trots om deel uit te maken van deze samenwerking en blijft zich inzetten om zijn klanten de beste oplossingen te bieden voor het presenteren van hun waardevolle items.

Met de glasheldere en mooie acrylaat lijsten van Eiso Bergsma blijft alle aandacht gericht op het kunstwerk, terwijl het tegelijkertijd op een prachtige manier wordt gepresenteerd.
Meer weten? Neem contact op met Eiso Bergsma en ontdek de mogelijkheden van plexiglas op maat.