Eiso Bergsma biedt op maat gemaakte plexiglas stofkappen voor een luxueuze uitstraling en optimale bescherming van uw kostbare producten en kunstwerken. Deze stofkappen combineren een helder zicht op uw objecten met de voordelen van plexiglas, een lichtdoorlatend, UV-werend en kristalhelder materiaal dat zelfs helderder is dan glas. Met een plexiglas stofkap komen uw objecten volledig tot hun recht.

Bij Eiso Bergsma staat de wens van de klant centraal bij het ontwerpen en produceren van plexiglas stofkappen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de uitlevering op locatie kunt u rekenen op onze betrokkenheid en expertise. Met een breed scala aan mogelijkheden kunnen wij stofkappen in verschillende vormen, maten en ontwerpen leveren. Bovendien hebben wij de gehele productie in eigen hand, waardoor we een hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen.

Of u nu uw producten wilt presenteren in uw kantoorruimte, beursstand, museum, etalage of thuis, een op maat gemaakte plexiglas stofkap is vaak de beste keuze om uw producten op een stijlvolle en tegelijkertijd goed beschermde manier tentoon te stellen.

Kenmerken van onze plexiglas stofkappen:

  • Volledig transparant of licht gekleurd
  • Strakke zichthoeken voor een helder zicht
  • UV-bescherming voor behoud van de kwaliteit van uw objecten
  • Op maat gemaakt in alle formaten en vormen
  • Optioneel krasbestendig plexiglas
  • Duurzaam dankzij het gebruik van hoogwaardige kunststoffen en kwalitatieve verlijmingstechnieken

Bij Eiso Bergsma streven we ernaar om uw producten en kunstwerken op een elegante en beschermde manier te presenteren. Met onze op maat gemaakte plexiglas stofkappen bent u verzekerd van een hoogwaardig product dat voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw objecten te voorzien van een stijlvolle en duurzame plexiglas stofkap.