“Creativiteit is het samensmelten van visie en vakmanschap; onze samenwerking met Marcio Pontes belichaamt deze fusie perfect.” 

Optical Boxes from Marcio Pontes

Bij Eiso Bergsma zijn we trots om aan te kondigen dat we samenwerken met de getalenteerde ontwerper Marcio Pontes. Marcio, bekend om zijn dynamische en innovatieve ontwerpen, heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd in Zuid-Amerika. Nu is hij klaar om Europa te veroveren, te beginnen hier in Nederland.

Als leverancier hebben we het genoegen gehad om samen te werken met Marcio voor de productie van zowel kappen als prints. Ons vakmanschap in plexiglas en precisiedrukwerk komen perfect samen in zijn ontwerpen, waardoor elk stuk een unieke visuele ervaring wordt.

Marcio’s werk is niet alleen opvallend, maar ook veelzijdig. Of het nu gaat om kunstzinnige kappen of gedetailleerde prints, elk stuk dat we produceren is een toonbeeld van kwaliteit en innovatie. De producten die wij voor Marcio hebben vervaardigd, zijn te zien op zijn website, www.marciopontes.com, waar zijn volledige collectie ‘Optical’ te bewonderen is.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op zijn website en zijn Instagram voor een glimp van de prachtige creaties die we samen hebben gebracht. En als u geïnspireerd raakt door Marcio’s werk, denk dan aan Eiso Bergsma voor al uw plexiglas behoeften – van kappen tot lijsten, wij brengen uw visie tot leven.

Optical Boxes from Marcio Pontes
Optical Boxes from Marcio Pontes
Optical Boxes from Marcio Pontes
Optical Boxes from Marcio Pontes