De awards zijn zo goed ontvangen dat we graag voor een ander thema hetzelfde willen doen!

NEW YORK PIZZA

Eiso Bergsma heeft in opdracht van het Amsterdam Light Festival de mat zwarte sokkel van het Limited Edition kunstwerk ‘One Lamp’ van Jeroen Henneman, vervaardigd.

Een opdracht waar een hoogwaardige museale kwaliteit van werd verwacht en geëist. Eiso Bergsma heeft deze kwaliteit eisen meer dan waar gemaakt. De technische kennis en het inzicht in de kwaliteit standaarden die gelden voor een kunstwerk als deze, in combinatie met het vriendelijke persoonlijke contact met Remco Janowitz, maakt Eiso Bergsma een all-round bedrijf voor de bewerking en vervaardiging van hoogwaardige kunststof objecten.

 AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

Bijzondere presentatie-oplossingen

Eiso Bergsma blijft vooroplopen in het maken van kwalitatieve, innovatieve displays en opstellingen op fysieke locaties. Wij zorgen voor de maximale aandacht en interesse van bezoekers voor uw producten en diensten.

Voor organisaties die hun diensten, producten of andere zaken op een fysieke manier onder de aandacht willen brengen, zorgt EisoBergsma voor een mooie, originele en bijzondere presentatie-oplossing. Wij doen ons werk met, aandacht, vakmanschap en creativiteit en zijn trots op de grote namen uit verschillende bedrijfstakken die al vele jaren tevreden klant zijn.

Heeft u meer bevindingen van onze opdrachtgevers nodig?

Bel ons op 020-4112876

Eiso Bergsma | Hollandse Kade 26 | 1391 JD | Abcoude